Pechthold maakt hardwerkende NL’er aan het huilen

Goed nieuws, restaurant Garoeda in Den Haag is weer open! De tent werd vorige week door de inspectie gesloten wegens een bakje nasi dat buiten de koelkast stond (…peinzpauze…) maar na herinspectie is gebleken dat alle bakjes nasi nu dik in orde zijn. Het is dit soort regelneukerij dat onze Nederlandse ondernemers helemaal KAPUT maakt, want door deze ongein loopt Garoeda dus een week omzet mis en bovendien kreeg de tent de hoon van D66 leider Pechthold NOTA BENE EEN KLANT over zich heen.

Want ondernemers uitlachen, dat vindt Alex mooi hoor. We zagen eerder al een tweetje voorbij komen, maar gisteren in Jinek bleek dat De Pech ook op camera zijn bewuste grapje maakte. Even los van het feit dat grapjes dubbel vertellen een beetje vervelende-oom-op-verjaardag-sneu is, weet deze figuur wel wat hij aanricht met zijn grollen??? Een hevig geëmotioneerde restauranteigenaar, die zijn tranen nog net kon bedwingen dus. Kijk maar. (Lekker bezig Alex.)


(En nee hij kan er zelf niet om lachen, hij probeert zich groot te houden door zijn tranen heen dat ziet iedereen.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *