Nederlander die prins wordt in Maleisië had eerst date met nichtje

Lekker bezig Dennis Verbaas uit Lisse! Waar sommigen van ons maar wat aanrommelen in de eigen sociale kaste laat deze man zien hoe je die verticale mobiliteit in de praktijk brengt. Dennis ging van profvoetballer naar fotomodel (da’s een treetje lager inderdaad, maar er komt meer) om vervolgens met de prinses van Maleisië te trouwen.

Iedereen blij natuurlijk, trots, alles, behalve de reaguurders op RTL Nieuws want die storen zich aan het feit dat Dennis thans Dennis Muhammad Abdullah heet en zich tot de islam bekeerd heeft om het huwelijk mogelijk te maken. U en wij weten: in bepaalde kringen gelden überhaupt geen regels dus als dit nodig is om je jetset leventje aan te laten vangen: soit. Nou daar denken de reaguurders bij RTL heel anders over: ‘Een verrader uit naam der liefde!’ aldus ene Herman uit Almere-Haven.

Wat een gejank zeg.
Hier dit is trouwens nog wel geinig voor jullie jaloerse fucks, Dennis probeerde het eerst bij zijn nichtje maar die hoefde hem niet. Dan niet bitch, Maleisië here he cums!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *