De rokjes-Facebook, poe poe… dit is de kleedhokjes-filmer

Bij de NOS zijn ze lekker aan het scoopen deze zomer. Eerst blijkt een foto-app waarmee kinderen muziekvideos kunnen maken GEVOELIG VOOR HACKERS (mits aangesloten op een openbaar wifi netwerk, mits een hacker in de directe omgeving is, mits de filmpjes al niet bedoeld waren als ‘openbaar’) en nu hebben ze weer een Facebookgroep ontdekt waarop viezerikken foto’s van rokjesmeisjes op straat plaatsen. ‘In deze Facebook-groep gluren duizenden mannen stiekem naar jouw rokje‘ zetten ze daar boven en dat vinden wij een prima kop. Maar wat dacht je van:

‘Kleed je je wel eens om in een pashokje? Dan zou je zomaar op dit Pornhub account kunnen staan!’

Minder clicky? Te lang? Whatever, het gaat om de feiten en als we dan toch perverts gaan schandpalen wegens ‘moet je dit toch eens zien’ dan doen wij ook graag een duit in het zakkie.

Het bewuste accountje van ene ‘jimmythesaint2015’ vermeldt trouwens wel bij elke video ‘not my own work’, waarschijnlijk geschrokken van de NOS berichtgeving maar zo werkt het natuurlijk niet. Filmpjes staan verder nergens, en hoezo weet deze gast dat sommige beelden zijn opgenomen in een zwembad te Tilburg? Nou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *