WAT?! NS vervoert ‘jongens naar pretpark, meisjes naar winkels’

Uiteraard hartstikke noodzakelijk en EigenlijkTeLaat, dat de NS besloten heeft per 10 december niet langer ‘dames en heren’ om te roepen maar ‘beste reizigers’. In de huidige genderhysterie is zulks namelijk zeer beledigend voor een ieder die niet in een hokje past, en ook die omgebouwde dwerg van Arie Boomsma moet veilig met de trein kunnen.

Een blik op ns.nl leert ons wel dat er nog flink wat werk aan de winkel is voor de jongens en meisjes (ho fuck!) conducteurs:

Dit staat dus gewoon op dat internet hè! Op ns.nl om precies te zijn, de speciale Tienertour pagina van de spoorwegen. Kan het stereotyperender??? En waarom hebben vrouwelijke conducteurs zo’n sjawltje en mannelijke conducteurs niet??? Nog een lange weg te gaan tot 10 december…

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *